Järjestä tilaisuus

Villa Ruusulassa järjestät elämäsi tilaisuudet ja arjesta syntyy juhla. Onko ajatuksenasi järjestää ikimuistoiset häät, hauska sukukokous, tärkeä kokous vai rento tyhy-päivä?
Villa Ruusulassa onnistut näissä kaikissa.

Villa Ruusula on pohjoisen Saimaan rannalla Rääkkylässä sijaitseva kaunis ja rauhallinen kokouspaikka, tapahtumapaikka ja juhlapaikka, jossa on monipuoliset puitteet järjestää erilaisia tilaisuuksia. Tiloja Villa Ruusulasta löytyy jopa 80:lle henkilölle, majoitustiloja 25:lle henkilölle.

Yritys kuuluu Karelia ala Carte-verkostoon, jonka arvot paikallisuus, karjalaisuus, vieraanvaraisuus ja omaleimaisuus ovat Ruusulan keittiön ja palvelun perustana. Tilaisuuksien tarjoilut suunnitellaan aina yhdessä ja valittavana on valmiiden vaihtoehtojen lisäksi myös räätälöityjä, paikalliseen ruokaperinteestä ja raaka-aineista koottuja  menuja.

Katso alta valmiita pakettejamme tai ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tilaisuus tiloineen, tarjoiluineen ja oheisohjelmineen.

Villa Ruusulan emäntänä toimii Värttinän perustaja, muusikko ja kulttuurivaikuttaja Sari Kaasinen.

Milloinkas työ tulette?

Ikimuistoiset häät

Villa Ruusulassa järjestät ikimuistoiset häät tai tunnelmallisen hääjuhlan.
Lue lisää »

Kyläreissulle Ruusulaan

Järjestätkö yllätysmatkaa tai tarvitsetko ryhmällesi reissun varrella mukavaa ruokailu-, kahvi- ja/tai ohjelmahetkeä? Me huolehdimme kaikesta tästä! Tervetuloa kylään Villa Ruusulaan!
Lue lisää »

Kokoukset

Vietä ikimuistoinen kokouspäivä Saimaan rannalla! Villa Ruusulan kokouspäivä sujuu valokuituyhteyksin ja AV-laitteistoin varustetussa Ladossa tai rennosti päätalossa.
Lue lisää »

Konsertit

Villa Ruusulan juhlatila Lato on myös erinomainen konserttisali. Tervetuloa konsertteihimme tai järjestämään oma konsertti Ladossamme.
Lue lisää »

Tyhy-päivät

Aika karistaa toimiston tomut, rakentaa ryhmähenkeä ja rentoutua! Tätä kaikkea on työhyvinvointipäivä Villa Ruusulassa.
Lue lisää »

Perhejuhlat ja sukukokoukset

Tunnelmalliset perhejuhlat ja sukukokoukset on mukava ja helppo järjestää kauniissa ja tilavassa Villa Ruusulassa, pohjoisen Saimaan rannalla.
Lue lisää »

Tutustu myös:

Karjalaiset illatsut

Tutustu »

Piirakkamestarikurssi

Tutustu »

Ruusulan raclette-ilta

Tutustu »