Leirikoulut

Tuo luokkasi viettämään unohtumaton leirikoulu Villa Ruusulaan! Villa Ruusulassa on tilaa! Ihanat ulkoilumaastot, upea uimaranta ja iso piha mahdollistavat mahtavat ulkoleikit ja -pelit. Erilaiset ryhmätyöt, leivontahetket ja lautapeli-illat niin isoissa kuin pienissä ryhmissä onnistuvat monipuolisissa sisätiloissamme. Puulämmitteinen saunamme lämpiää vaikka joka ilta. Ja uimaan pääsee aina!

Leirikoululaisemme majoittuvat Ruusulan mukavissa, 2-4 vieraan kammareissa sekä Päätalossa että Piharakennuksessa. Ruokailut järjestetään Päätalon ruokasalissa, väli- ja/tai  iltapala saatetaan nauttia myös nuotiopaikalla tai muualla luonnonhelmassa.

Räätälöimme leirikoulun pituuden ja ohjelman yhdessä opettajan ja oppilaiden kanssa. Olemme erikoistuneet musiikkiin, erityisesti yhdessä laulamiseen ja soittamiseen, ja meiltä löytyy paljon erilaisia soittimia, esimerkiksi 5-kielisiä kanteleita koko luokalle.

Muita leirikoulun ohjelmavaihtoehtoja voivat olla myös luonnossa oppiminen ja liikkuminen,  perinnetaidot, leiriolympialaiset, erilaiset luovat kädentaidot, leipominen, ja nuotioilta.
Leiripäivärunkoa voidaan muokata luokan ja opettajan toiveiden mukaisesti.

Villa Ruusulan Leirikoulu
Kesto:
2–5 vrk
Henkilömäärä: 16–28 henkilöä
Hinta: alkaen 180 € / henkilö
Lisätietoja: myynti@villaruusula.fi

Muut tapahtumat:

Karjalaiset illatsut

Villa Ruusulan Karjalaiset illatsut ovat täynnä soittoa, laulua, karjalaista välittömyyttä ja vieraanvaraisuutta!
Lue lisää »

Kantelemestarikurssi

Iloisella, matalan kynnyksen Kantelemestari-kurssilla jokainen osallistuja saa kosketuksen suomalaiseen ja karjalaiseen kansanmusiikkiin sekä oppii tunnissa Suomen kansallissoittimen, 5-kielisen kanteleen soiton alkeet.
Lue lisää »

Piirakkamestarikurssi

Piirakkamestarikurssi, jos opitaan perinteisen karjalanpiirakan tekemisen taito, on mitä parhain ja hauskin yhteinen tekeminen juuri sinun ryhmällesi. Lopuksi itse leivotut herkulliset piirakat nautitaan kahvin ja teen kera.
Lue lisää »

Ruusulan raclette-ilta

Ruusulan Raclette-ilta on mukava seurusteluhetki, jolloin pöytään katetaan perinteisen sveitsiläisen raclettejuuston lisäksi runsaasti karjalaisille tuttuja lisukkeita.
Lue lisää »

Joogaa ja hyvinvointia

Villa Ruusulan kauniissa maisemissa ja rauhaisassa tunnelmassa kiire unohtuu. On hyvä keskittyä hetkeksi itseensä, nauttia joogan ja hiljaisuuden hoitavasta voimasta.
Lue lisää »

Ruusula Folk

Matalan kynnyksen iloiset Ruusula Folk-kurssit kokoavat yhteen kaiken ikäiset musiikin harrastajat ja ammattilaiset.
Lue lisää »

Karjalainen makumatka

Karjalainen makumatka on kolmen kohteen, Valamon luostarin, huoneistohotelli Lietsun ja Villa Ruusulan yhdistävä reitti, jossa karjalainen ruoka- ja kulttuuriperinne esittäytyy herkullisella tavalla!
Lue lisää »

Saunanlämmityskoulu

Ruusulan saunanlämmityskoulussa pistetään sauna lämpiämään perinteisellä tavalla, unohtamatta saunapuiden kantoa, syttyjen tekemistä ja Saimaan aaltojen katselua.
Lue lisää »

Tutustu myös:

Ikimuistoiset häät

Tutustu »

Kokoukset

Tutustu »

Konsertit

Tutustu »