Juhla-, konsertti,
tapahtuma- ja kokoustilat

Etsitkö rauhallista juhlapaikkaa perhejuhlalle, kokouspaikkaa yrityksellesi tai tapahtumapaikkaa luonnon helmassa, veden äärellä? Onko haaveissasi puusaunan löylyt Saimaan rannalla? 

Villa Ruusula on kokouspaikka, juhlapaikka ja tapahtumapaikka, jossa on monipuoliset puitteet järjestää erilaisia kokouksia, tyky- ja tyhy-päiviä, perhejuhlia, häitä, kulttuuriin ja taiteeseen sekä hyvinvointiin liittyviä tilaisuuksia ja tapahtumia. Ruusulan kaikki tilat on sisustettu kauniisti ja kodin omaisesti, käytännöllisyyttä unohtamatta. Kiinteistössä on valokuitu-verkkoyhteys ja käytettävissä ajanmukainen AV-laitteisto.

Kaikki Villa Ruusulan tilat ovat vuokrattavissa yritysten, yhteisöjen sekä yksityishenkilöiden tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Katso alta esittelyt tiloistamme.

Lato

Lato on Villa Ruusulan todellinen monitoimitila: juhlatila, kokoustila, kurssitila ja samalla erittäin hyvän akustiikan omaava konserttisali. Ladossa on langaton valokuituverkkoyhteys ja ajanmukainen kokoustekniikka.
Lue lisää »
Villa Ruusulan Päätalo

Päätalo

Villa Ruusulan sydän on kaunis, vuonna 1995 rakennettu Päätalo. Talo on viihtyisä ja kodinomainen, ja sen muuntuvat tilat mahdollistavat juhlien, kokousten ja muiden tapahtumien järjestämisen ruoka- ja majoituspalveluineen. Talossa on langaton valokuituverkkoyhteys.
Lue lisää »

Tutustu myös:

Karjalainen makumatka

Tutustu »

Kyläreissulle Ruusulaan

Tutustu »

Saunanlämmityskoulu

Tutustu »