Tapahtumat ja ohjelmapalvelut

Villa Ruusulassa järjestetään monenlaisia kulttuuriin ja taiteeseen sekä hyvinvointiin liittyviä tapahtumia ympäri vuoden. Tilat ovat monikäyttöiset ja muuntuvat tarpeen mukaan hyvin erilaisiin ja erikokoisiin tapahtumiin. Tiloissamme on järjestetty mm. konsertteja, kursseja, leirejä sekä joogaretriittejä.

Tilojen lisäksi keittiömme vastaa ja huolehtii tapahtumiemme ruoka- ja/tai kahvitarjoiluista ja tarjoilu on karjalaiseen tapaan runsas. Yritys kuuluu Karelia ala Carte -verkostoon, jonka arvot paikallisuus, karjalaisuus, vieraanvaraisuus ja omaleimaisuus ovat Ruusulan keittiön ja palvelun perustana.

Voit varata pelkät tilat omiin tapahtumiisi tai halutessasi saat meiltä ohjelmapalveluja jo suunniteltuihin tapahtumiin. Voit ostaa kauttamme esimerkiksi musiikkiesityksiä, luentoja, liikuntatuokioita tai vaikkapa saunanlämmityskoulu voidaan lisätä sovittaessa tapahtuman ohjelmaan.

Kysy lisää: myynti@villaruusula.fi
Katso tulevat tapahtumamme Facebookista!

Karjalaiset illatsut

Villa Ruusulan Karjalaiset illatsut ovat täynnä soittoa, laulua, karjalaista välittömyyttä ja vieraanvaraisuutta!
Lue lisää »

Kantelemestarikurssi

Iloisella, matalan kynnyksen Kantelemestari-kurssilla jokainen osallistuja saa kosketuksen suomalaiseen ja karjalaiseen kansanmusiikkiin sekä oppii tunnissa Suomen kansallissoittimen, 5-kielisen kanteleen soiton alkeet.
Lue lisää »

Piirakkamestarikurssi

Piirakkamestarikurssi, jos opitaan perinteisen karjalanpiirakan tekemisen taito, on mitä parhain ja hauskin yhteinen tekeminen juuri sinun ryhmällesi. Lopuksi itse leivotut herkulliset piirakat nautitaan kahvin ja teen kera.
Lue lisää »

Ruusulan raclette-ilta

Ruusulan Raclette-ilta on mukava seurusteluhetki, jolloin pöytään katetaan perinteisen sveitsiläisen raclettejuuston lisäksi runsaasti karjalaisille tuttuja lisukkeita.
Lue lisää »

Joogaa ja hyvinvointia

Villa Ruusulan kauniissa maisemissa ja rauhaisassa tunnelmassa kiire unohtuu. On hyvä keskittyä hetkeksi itseensä, nauttia joogan ja hiljaisuuden hoitavasta voimasta.
Lue lisää »

Ruusula Folk

Matalan kynnyksen iloiset Ruusula Folk-kurssit kokoavat yhteen kaiken ikäiset musiikin harrastajat ja ammattilaiset.
Lue lisää »

Leirikoulut

Tuo luokkasi viettämään unohtumaton leirikoulu Villa Ruusulaan! Meillä on tilaa niin ulko- kuin sisäaktiviteeteille ja uusien asioiden omaksuminen sujuu ihan huomaamatta. Räätälöimme leirikoulun pituuden ja ohjelman yhdessä opettajan ja oppilaiden kanssa. Milloinkas työ tulette?
Lue lisää »

Karjalainen makumatka

Karjalainen makumatka on kolmen kohteen, Valamon luostarin, huoneistohotelli Lietsun ja Villa Ruusulan yhdistävä reitti, jossa karjalainen ruoka- ja kulttuuriperinne esittäytyy herkullisella tavalla!
Lue lisää »

Saunanlämmityskoulu

Ruusulan saunanlämmityskoulussa pistetään sauna lämpiämään perinteisellä tavalla, unohtamatta saunapuiden kantoa, syttyjen tekemistä ja Saimaan aaltojen katselua.
Lue lisää »

Tutustu myös:

Kyläreissulle Ruusulaan

Tutustu »

Kokoukset

Tutustu »

Ikimuistoiset häät

Tutustu »