Ikimuistoiset häät

Villa Ruusulassa järjestätte ikimuistoiset häät. Tulossa oleva hääjuhla on yksi elämänne tärkeimmistä päivistänne ja haluamme olla mukana toteuttamassa sitä. Voimme auttaa kaikissa järjestelyissä tai halutessanne voitte vuokrata häihinne pelkät tilamme.

Villa Ruusulan tilat sopivat hääjuhlaan, johon kutsutaan 10-60 vierasta. Majoitustilaa on 25 häävieraalle. Katso lisätietoja tiloista täältä.

Piha-aluettamme voi hyödyntää erinomaisesti kesähäissä: pihalle on mahdollista rakentaa ulkoteltta tai muita katoksia suurellekin seurueelle. Ladon suuri terassi toimii tarvittaessa esiintymislavana ja Rantatalo Luonnotar voi toimia hääsviittinä tai häiden illanistujais-terassina, ihanaa yösaunaa unohtamatta.

Villa Ruusulan keittiö valmistaa toivomanne häämenun, joka suunnitellaan yhdessä. Valittavana on valmiiden vaihtoehtojen lisäksi myös räätälöityjä, paikalliseen ruokaperinteestä ja raaka-aineista koottuja menuja. Vuokratessanne käyttöönne vain tilamme, Ruusulan keittiö astioineen voidaan sisällyttää samaan pakettiin.

Kysy lisää myynnistämme myynti@villaruusula.fi.

Tehdään päivästänne ikimuistoinen!

Muut tilaisuudet:

Kyläreissulle Ruusulaan

Järjestätkö yllätysmatkaa tai tarvitsetko ryhmällesi reissun varrella mukavaa ruokailu-, kahvi- ja/tai ohjelmahetkeä? Me huolehdimme kaikesta tästä! Tervetuloa kylään Villa Ruusulaan!
Lue lisää »

Kokoukset

Vietä ikimuistoinen kokouspäivä Saimaan rannalla! Villa Ruusulan kokouspäivä sujuu valokuituyhteyksin ja AV-laitteistoin varustetussa Ladossa tai rennosti päätalossa.
Lue lisää »

Konsertit

Villa Ruusulan juhlatila Lato on myös erinomainen konserttisali. Tervetuloa konsertteihimme tai järjestämään oma konsertti Ladossamme.
Lue lisää »

Tyhy-päivät

Aika karistaa toimiston tomut, rakentaa ryhmähenkeä ja rentoutua! Tätä kaikkea on työhyvinvointipäivä Villa Ruusulassa.
Lue lisää »

Perhejuhlat ja sukukokoukset

Tunnelmalliset perhejuhlat ja sukukokoukset on mukava ja helppo järjestää kauniissa ja tilavassa Villa Ruusulassa, pohjoisen Saimaan rannalla.
Lue lisää »

Tutustu myös:

Kantelemestarikurssi

Tutustu »

Karjalainen makumatka

Tutustu »

Saunanlämmityskoulu

Tutustu »