Majoitustilat

Villa Ruusulassa majoitut mukavasti isommalla tai pienemmällä porukalla. Vieraitamme odottaa aina pedattu sänky ja herkullinen, karjalainen aamiainen. Milloinkas työ tulette?

Ruusulassa on majoitustilaa 25:lle vieraalle. Majoitustilat eli kammarit ovat viihtyisät ja kodinomaiset, ja jokainen kammari on sisutettu persoonallisella tavalla. Ruusulan WC- ja suihkutilat ovat yhteiset muiden vieraiden kanssa. Kysy myös mahdollisuutta saunomiseen Rantatalo Luonnotaren lempeissä löylyissä.

Voit majoittua Ruusulassa tilaisuuksien yhteydessä tai varata koko Ruusulan omaan käyttöösi. Rantatalo Luonnotar on varattavissa läpi vuoden.

Katso alta esittelyt kaikista tiloistamme.

Päätalo

Villa Ruusulan Päätalo on viihtyisä ja kodinomainen juhlatila, kokoustila ja tapahtumatila, jossa on myös majoitustilaa 15 vieraalle. Talossa langaton valokuituverkkoyhteys.
Lue lisää »

Luonnotar – ylellinen rantatalo

Rantatalo Luonnotar on erillinen, ylellinen, talo Villa Ruusulan pihapiirissä, jossa nautitaan puulämmitteisen saunan lempeistä löylyistä ja Saimaan aaltojen loiskeesta.
Lue lisää »

Piharakennus

Villa Ruusulan piharakennuksessa sijaistee kaksi mukavaa ja kodikasta Pihakammaria: Pioni ja Ruusu.
Lue lisää »

Piha- ja ranta-alue

Villa Ruusulan viihtyisä piha- ja ranta-alue on kaikkien vieraidemme käytössä. Kesäaikaan Ruusulan kukkapenkit kukkivat ja piha-alueen ruusut ovat kukassa vuorollaan. Talvella pihapiirissä voi harrastaa lumikenkäilyä, laskea mäkeä tai lähteä vaikka pilkille.
Lue lisää »

Tutustu myös:

Kokoukset

Tutustu »

Leirikoulut

Tutustu »

Ikimuistoiset häät

Tutustu »