Rantatalo Luonnotar

 

”Sanovat, että Ruusulan rantatalo Luonnottaren saunassa on maailman parhaat löylyt ja Saimaan vesi on aina sopivan lämmintä. Ja paljussa viihtyisi vaikka koko illan!”

Rantatalo Luonnotar on erillinen saunallinen talo Villa Ruusulan pihapiirissä. Kaunis rantatalo on rakennettu vuonna 2000 ja laajennettu vuonna 2021. Luonnotar-talo on täysin varusteltu ja sopii niin rentouttavan loman viettopaikaksi, viikkovuokraukseen kuin etätyöhön. Rantatalossa järjestetään myös illanistujaisia, saunailtoja ja nautitaan kiireettömästä yhteisestä hetkestä.

Rantatalo Luonnottaressa on majoitustilaa kahdelle aikuiselle tai pienelle perheelle.  Rantatalon parvella nukutaan kuin karhu pesässään. Tarvittaessa lisää majoitustilaa saadaan Piharakennuksen Pioni-kammarista.

Villa Ruusulan laaja piha-alue on vieraidemme käytössä. Pihalla on tilaa myös lasten leikille ja oleskelulle. Luonnotar-talon vieraiden käytössä on kesällä soutuvene ja talvella potkukelkkoja ja pulkkia.

Rääkkylän kaunis luonto Saimaan rannalla tarjoaa upeat retkeilymaastot, puhtaat kalavedet ja houkuttelevat uintimahdollisuudet, loppumattomat pyöräilyreitit ympäri pitäjää.

Milloinkas työ tulette?

 

Luonnotar-talon varustus:

  • Oleskelutilaa ja nukkumaparvi 2-3 henkilölle
  • Hyvin varusteltu keittiönurkkaus ja astiat 6 vieraalle
  • Kylpyhuone, WC
  • Puulämmitteinen sauna
  • Suuri terassialue, jossa ainavalmis DROP-palju
  • Takka

Erillinen Luonnotar-talo sopii hyvin viikkovuokraukseen, etätöihin tai rentouttavaan viikonloppuun – kysy vapaita viikkoja.

Päätalo

Villa Ruusulan Päätalo on viihtyisä ja kodinomainen juhlatila, kokoustila ja tapahtumatila, jossa on myös majoitustilaa 15 vieraalle. Talossa langaton valokuituverkkoyhteys.
Lue lisää »

Piharakennus

Villa Ruusulan piharakennuksessa sijaistee kaksi mukavaa ja kodikasta Pihakammaria: Pioni ja Ruusu.
Lue lisää »

Piha- ja ranta-alue

Villa Ruusulan viihtyisä piha- ja ranta-alue on kaikkien vieraidemme käytössä. Kesäaikaan Ruusulan kukkapenkit kukkivat ja piha-alueen ruusut ovat kukassa vuorollaan. Talvella pihapiirissä voi harrastaa lumikenkäilyä, laskea mäkeä tai lähteä vaikka pilkille.
Lue lisää »

Tutustu myös:

Konsertit

Tutustu »

Ruusula Folk

Tutustu »

Saunanlämmityskoulu

Tutustu »