Piha- ja ranta-alue

 

Villa Ruusulan viihtyisä piha- ja ranta-alue on kaikkien vieraidemme käytössä.
Ruusulan emäntä rakastaa ruusuja, pioneja, perennoja ja sipulikukkia, joten kesäaikaan Ruusulan kukkapenkit kukkivat ja piha-alueen ruusut ovat kukassa vuorollaan. Talvella pihapiirissä voi harrastaa lumikenkäilyä, laskea mäkeä tai lähteä vaikka pilkille. Pihaa ympäröi kuiva kangasmetsä, jossa voi liikkua turvallisesti.

Rannan tuntumassa on nuotiopaikka, jossa on mukava paistaa makkaraa tai lettuja. Nuotiopaikan äärellä on lapsille turvallinen maa-tramboliini, keinuja ja leikkimökki leikkejä varten.

Ruusulan ranta on hiekkainen ja loivasti syvenevä. Veden korkeus Saimaassa vaihtelee, joten pellehyppyjen sijasta laiturilta on hyvä laskeutua järveen portaita pitkin. Laiturimme on kestänyt Jänisselän tuulen tuiverrukset ja seisoo napakasti paikoillaan.
Vieraidemme käytössä on myös soutuvene.

Päätalo

Villa Ruusulan Päätalo on viihtyisä ja kodinomainen juhlatila, kokoustila ja tapahtumatila, jossa on myös majoitustilaa 15 vieraalle. Talossa langaton valokuituverkkoyhteys.
Lue lisää »

Luonnotar – ylellinen rantatalo

Rantatalo Luonnotar on erillinen, ylellinen, talo Villa Ruusulan pihapiirissä, jossa nautitaan puulämmitteisen saunan lempeistä löylyistä ja Saimaan aaltojen loiskeesta.
Lue lisää »

Piharakennus

Villa Ruusulan piharakennuksessa sijaistee kaksi mukavaa ja kodikasta Pihakammaria: Pioni ja Ruusu.
Lue lisää »

Tutustu myös:

Kantelemestarikurssi

Tutustu »

Joogaa ja hyvinvointia

Tutustu »

Saunanlämmityskoulu

Tutustu »